ODBIERZ TWÓJ BONUS :: »

Rozwój rynku żywności ekologicznej a zachowania konsumentów

(ebook) (audiobook) (audiobook)
Rozwój rynku żywności ekologicznej a zachowania konsumentów Mariusz Malinowski, Joanna Smoluk-Sikorska, Julia Wojciechowska-Solis, Magdalena Śmiglak-Krajewska - okładka książki

Rozwój rynku żywności ekologicznej a zachowania konsumentów Mariusz Malinowski, Joanna Smoluk-Sikorska, Julia Wojciechowska-Solis, Magdalena Śmiglak-Krajewska - okładka książki

Rozwój rynku żywności ekologicznej a zachowania konsumentów Mariusz Malinowski, Joanna Smoluk-Sikorska, Julia Wojciechowska-Solis, Magdalena Śmiglak-Krajewska - okładka audiobooka MP3

Rozwój rynku żywności ekologicznej a zachowania konsumentów Mariusz Malinowski, Joanna Smoluk-Sikorska, Julia Wojciechowska-Solis, Magdalena Śmiglak-Krajewska - okładka audiobooks CD

Ocena:
Bądź pierwszym, który oceni tę książkę
Stron:
226
Dostępny format:
     PDF

Ebook (35,20 zł najniższa cena z 30 dni)

44,00 zł (-20%)
35,20 zł

Dodaj do koszyka lub Kup na prezent Kup 1-kliknięciem

(35,20 zł najniższa cena z 30 dni)

Przenieś na półkę

Do przechowalni

Większość dotychczasowych badań skupiała się na analizie jednej z dwóch sfer rynku ekologicznego albo na sektorze produkcji rolnictwa ekologicznego, albo na sektorze konsumpcji żywności ekologicznej. W tej monografii znalazły się oba aspekty, co pozwala na holistyczne spojrzenie na rynek ekologiczny. () Dzięki połączeniu teoretycznych podstaw i aspektów praktycznych książka może służyć jako przewodnik dla tych, którzy chcą lepiej zrozumieć ten rynek i efektywnie na nim działać. Może dać im wgląd w trendy konsumenckie, strategie marketingowe, kwestie regulacyjne i inne czynniki wpływające na rozwój sektora żywności ekologicznej. dr hab. Aneta Wysokińska, prof. ASzWoj Autorzy opracowania dokonali gruntownego przeglądu literatury i aktów prawnych, a omawiając poszczególne zagadnienia, bogato zilustrowali je danymi empirycznymi (). W omawianej monografii zaprezentowano zatem cenne, ciekawe i co bardzo ważne kompleksowe podejście do kwestii uwarunkowań funkcjonowania rynku żywności ekologicznej, którego rola będzie rosła nie tylko ze względu na wzrost zamożności społeczeństw, lecz także na wdrażanie koncepcji Europejskiego Zielonego Ładu i towarzyszących jej strategii. dr hab. inż. Tomasz Wojewodzic, prof. URK

Wybrane bestsellery

Mariusz Malinowski, Joanna Smoluk-Sikorska, Julia Wojciechowska-Solis, Magdalena Śmiglak-Krajewska

Wydawnictwo Naukowe Scholar - inne książki

Zamknij

Wybierz metodę płatności