Poznaj sekrety kulinarnej świątyni. |
|
Wojskowy dryl, najciekawsze przepisy, wybitni mistrzowie kuchni – to zaledwie kilka elementów charakterystycznych dla jednej z najstarszych akademii kulinarnych Le Cordon Bleu z Francji. Wszystko to poznał na własnej skórze Marek Brzeziński – paryski korespondent radiowej Trójki.
Zdobytą wiedzę i umiejętności opisał w wyjątkowej książce Kulisy Kulinarnej Akademii, która od dziś jest dostępna w księgarniach oraz internetowej księgarni Onepress.pl.
Poznaj sekrety mistrzów kuchni, wypróbuj wyjątkowe przepisy, poznaj Paryż widziany oczami absolwenta najsławniejszej szkoły kulinarnej!
|
|
|
Polak w kulinarnej świątyni
Autor w 17 rozdziałach opisuje dziewięć miesięcy nauki w jednej z najstarszych akademii kulinarnych. Opowieści pełne są wyśmienitych przepisów, zabawnych anegdot i opisów codziennego życia w elitarnej szkole gotowania. Książka Kulisy Kulinarnej Akademii pełna jest także sekretów i sztuczek stosowanych przez najwybitniejszych kucharzy świata.
|
|
Dokonuj właściwych wyborów!
Jeśli czujesz, że Twoje życie nie jest takie, jakie chciałbyś, żeby było, nie masz w życiu tego, na co zasługujesz, nie masz takich przyjaźni i miłości, jakich pragniesz, nie masz pieniędzy, nie masz pracy, którą kochasz, nie mieszkasz na świecie w miejscu, które wybrałeś, nie masz tyle oszczędności, żeby sobie pozwalać, na co chcesz, to radzę przeczytać tę książkę i zastanowić się nad zmianami, które warto wprowadzić do swojego życia.
|
|
Każdy menedżer ma w szafie jakiegoś trupa…
Czytelniku! 17 śmiertelnych błędów szefa doczekało się już trzeciego wydania. Widać wielu zarządzających w naszym kraju po cichu podejrzewa, że w ich szafie na dokumenty kryją się jakieś stare sprawki, które mogą okazać się śmiertelnie groźne dla ich firmy, ich kariery, ich zespołu … Nikt nie rodzi się przywódcą. Jednak każdy może nauczyć się zarządzania i uniknąć błędów, jakie na swoje nieszczęście popełnił bohater tej książki: Janusz Czerwiński, prezes firmy Astra Tech.
|
|
Efekty, głupcze!
Współczesne środowisko pracy sprawia, iż marnujemy czas i energię, a na dodatek przyczynia się do pogorszenia stanu naszego zdrowia. A przecież pracujemy w erze informacji i mobilnych technologii! Czas, by nasze miejsce pracy zmieniło się radykalnie! Czas dostosować je do warunków globalnej, całodobowej ekonomii. Czas pozwolić pracownikom wykonywać swoje zadania w najbardziej optymalnym dla nich czasie i sprzyjającej skupieniu przestrzeni!
|
|
Bestseller na liście "New York Timesa"
Bez względu na to, czy jesteś przedsiębiorcą z własnym startupem, czy też działasz w strukturach dużej organizacji, znajdziesz tu bardzo ważne wskazówki, które przydadzą Ci się na drodze w nieznane. Poznaj praktyczne metody pozwalające unikać błędów w rozwoju produktu, naucz się systematycznie oceniać i interpretować wczesne sygnały płynące z rynku, a także decydować, czy należy wykonać zwrot, czy trwać przy dotychczasowych działaniach.
|
|
|
|